• Parktuin met zwemvijver

Exclusieve parktuin met zwemvijver

Voor deze prachtige exclusieve parktuin is bij de aanleg gebruik gemaakt van groot plantmateriaal om een mooie volgroeide uitstraling te krijgen. Om ook het uitzicht op een aangrenzende loods te maskeren, werden er 3 á 4 meter hoge taxussen geplant.

Het resultaat mag er zijn: een natuurlijke en kleurrijke tuin en waarvan je niet vermoedt dat deze onlangs is aangelegd. De zwemvijver trekt meteen je blik. De strakke houten vlonder contrasteert prachtig met de verdere organische vormen en nodigt uit tot een duik.

De klant vertelt:

 “Via de architect die bij de verbouwing van ons huis betrokken was kwamen wij in contact met Meeuwis de Vries Tuinen. Tijdens onze eerste kennismaking hadden we meteen een goed gevoel , het was een logische keuze. Het contact is eigenlijk de hele tijd supergoed geweest, ik kan er niets anders over zeggen. Ook nu, tijdens de onderhoudsmomenten, verloopt het contact heel prettig.

Tijdens de ontwerpperiode werd er heel goed met ons meegedacht. Er werd gekeken naar wat wij als klant wilden en naar wat paste bij de architectuur van het huis. Maar ook werden we echt uitgedaagd om vérder te kijken. Met het uiteindelijke eindresultaat zijn we heel tevreden!

We zijn uitgekomen bij een tuin met een parksfeer, die behapbaar is qua onderhoud. Niet te netjes en te strak, maar wel geordend. Wat ik mooi vind, is dat er elk seizoen weer iets nieuws opkomt of in bloei staat. De exclusieve parktuin is mooi in balans qua kleur, groei en bloei; goed doordacht! We krijgen er ook alleen maar positieve reacties op.  Voorbijgangers blijven ook regelmatig stilstaan bij onze voortuin; zoveel bloemen! 

De aanleg en opstart van de zwemvijver had heel wat voeten in aarde, maar we zijn heel blij dat we ervoor hebben gekozen. Het geeft een mooie serene aanblik en  vormt echt een goede toevoeging aan de tuin. We hopen er de komende zomer lekker van te kunnen genieten.

Al met al is de tuin een plaatje! Echt genieten!”

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS