• Even buitenkijken bij…

    een prachtige gelaagde terrastuin.

Even buitenkijken bij…

…een prachtige gelaagde terrastuin.

In het zuiden des lands kun je er vaak letterlijk niet om heen. De heuvels en hellingen zorgen voor het nodige hoogteverschil in het landschap. Dit komt natuurlijk ook tot uiting in de tuinen die door Hoveniersbedrijf Guy Wolfs worden aangelegd.

“Hoveniersbedrijf Guy Wolfs heeft van het nadeel van deze moeilijke tuin met veel hoogteverschil juist weer een prachtige gelaagde terrastuin gemaakt “, aldus de opdrachtgever.

“De prachtige zwevende trappen zijn er haast licht uit terwijl ze ruim 200 kilogram per stuk wegen! Vanuit iedere plek ziet de tuin er spannend en verassend uit. Of we nu aan de waterkant zitten te mijmeren of op een regenachtige dag vanachter de ramen de tuin bekijken. Altijd zien we wel iets wat we de vorige dag nog niet ontdekt hadden.

Ook in de avonduren is het een sprookje. Het doordacht verlichtingsplan geeft een haast feeërieke sfeer aan de tuin. De natuursteen muur is met oog voor detail gemetseld van stenen uit het nabijgelegen Luik. Een echt kunststukje.

De hoofdrolspeler is natuurlijke onze prachtige Magnolia. Deze heeft het hoveniers bedrijf god zij dank kunnen sparen en door het doordacht ontwerp lijkt het of de tuin er altijd zo bij gelegen heeft.”

Ook het Hoveniersbedrijf is trots op dit project. “Door een goede samenwerking met de klant, welke zelf ook veel in de tuin meegeholpen heeft, hebben we dit prachtige project kunnen ontwerpen en uitvoeren. Door een strakke planning en uitvoering is de tuin precies zo geworden als we zelf in gedachten hadden”.

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS