Hovenier Waddinxveen

Bent u op zoek naar een hovenier in regio Waddinxveen met een passie voor groen en bewezen vakmanschap in het ontwerpen en realiseren van exclusieve tuinen? Laat u dan verrassen door Wijsman Hoveniers. Met een service op maat creëren zij exclusieve tuinen met emotie en zijn zij de professional voor al uw groenvoorzieningen.

Wijsman Hoveniers is gevestigd in Waddinxveen en als hovenier onder andere actief in de regio’s Gouda, Reeuwijk, Boskoop, Zevenhuizen en Bodegraven.

Wijsman Hoveniers

Bij Wijsman Hoveniers krijgt de passie voor exclusieve tuinen een gezicht in de persoon van Gert Wijsman, die tot het uiterste gaat om de mooiste tuinen te creëren. Tuinen met emotie, die spreken en overweldigen, dat is wat u bij de tuinexperts van Wijsman Hoveniers mag verwachten. Deze belofte wordt onderstreept door het lidmaatschap aan het keurmerk Tophoveniers.

Ontwerp en realisatie van exclusieve tuinen met emotie

Ik ben altijd op zoek naar de juiste emotie, waarbij mijn opdrachtgevers zich thuis voelen. Bij Wijsman Hoveniers  proberen we die emotie tot uiting te brengen en leveren de knowhow voor het ontwerpen en realiseren van prachtige tuinen, dat is onze toegevoegde waarde. Zo nemen wij het volledige traject naar de tuin van uw dromen uit handen. Van het eerste tuinontwerp tot de aanleg en professioneel tuinonderhoud. Belangrijke schakels die samen de winnende combinatie vormen voor een prachtige tuin.

Bij ons werken alleen echte vakmensen met een passie voor groen, waardoor de opdrachtgever voelt dat hij bij ons in goede handen is. Het vertalen van die emotie naar een exclusieve moderne tuin waarin het ultieme tuingevoel en design hand in hand gaan, dat is waar wij in uitblinken.

Een echte Wijsman tuin herken je direct

Het team van Wijsman Hoveniers bestaat uit mensen met hart voor de zaak: de echte ambachtelijke vaklieden die net even die extra stap zetten om uw tuin dat beetje extra te geven. Ze zijn zo ambitieus en perfectionistisch als ik, waarbij onderscheidend vermogen als een rode draad verweven is het resultaat van hun werkzaamheden.

“Een echte Wijsmantuin herken je direct, de strakke vormgeving en duidelijke lijnen, met gebruik van volwassen beplanting. Er komt geen lijn op papier of hij moet verklaarbaar zijn. Allemaal met gevoel voor de kavel en het pand. De zichtlijnen gaan dan een eenheid vormen met het huis. Onze tuinen stralen bepaalde tijdloosheid uit. Dat is onze passie.”

Contactgegevens

Wijsman Hoveniers

Tweede Bloksweg 42A

2742 KK Waddinxveen

T: 0182 – 61 64 03

E: info@wijsman-hoveniers.nl

I: www.wijsman-hoveniers.nl

Inspiratie