Hovenier Nuenen | Fons Linders Tuinmeesters

Met een vestiging in Nuenen is Fons Linders Tuinmeesters dé hovenier in regio Eindhoven, Tongerle, Geldrop en Helmond. Elke tuin is een bewijs van hun meesterschap en een lust voor het oog. Tuinen met een exclusief karakter die uw wensen haarfijn weerspiegelen en een prachtige harmonie vormen van vorm, kleur en natuur.

Zo is Fons Linders Tuinmeesters uw specialist in Nuenen en omgeving als het gaat om tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Fons Linders Tuinmeesters

Verschillende ontwerp stijlen passend bij de architectuur van het huis, de omgeving en het belangrijkste de wensen. Fons Linders Tuinmeesters is een hoveniersbedrijf uit het Brabantse Nuenen. Linders heeft sinds enkele jaren geen eigen tuinarchitect meer in vaste dienst, maar werkt nu met verschillende tuinarchitecten, zodat we de keuze hebben uit verschillende ontwerp stijlen passend bij de architectuur van het huis, de omgeving en het belangrijkste de wensen van de opdrachtgever.

Fons Linders Tuinmeesters beschikt zelf over een team van 12 vakbekwame hoveniers die met veel passie prachtige particuliere tuinen, representatieve bedrijfstuinen, en buitenruimtes bij instellingen inrichten en onderhouden. Kwaliteit en vakmanschap staan hier garant voor een prachtig eindresultaat.

Een passie voor bijzondere tuinen

Die passie voor vorm, kleur en natuur komen samen in de tuinontwerpen, die uniek zijn en een fraaie realisatie van de wensen van de opdrachtgevers. Als onderdeel van het keurmerk Tophoveniers streven wij continu naar een optimale aansluiting bij de woonomgeving en de belevingswereld van de opdrachtgevers.

Het ontwerp van een tuin moet zijn afgestemd zijn op de manier van leven van de mensen die er gebruik van maken. Zo wordt de tuin een verlengstuk van de opdrachtgever en vormt deze een waardevolle toevoeging op de woning.

Ontwerp & realisatie van Engelse tuinen

Bij het inrichten van klassieke tuinen en parken wordt hoveniersbedrijf Fons Linders geïnspireerd door de karakteristieke Engelse landschapsstijl. De exclusieve tuinen kenmerken zich dan ook door evenwichtige groenpartijen, onderbroken door paden, hagen en terrassen. Ook zijn doorzichtige tuinkamers en bewegende waterpartijen vaak onderdeel van een Engelse tuin.

Vooral de bewegende waterpartijen en vijvers zorgen dat de tuinen dynamisch zijn en een fraaie aanvulling vormen binnen het totaalconcept van de tuin. De schoonheid en sfeer van een tuin ‘groeien’ letterlijk en figuurlijk met de jaren. De vorm en het volume van de beplanting nemen toe en de gekozen duurzame materialen krijgen meer karakter. Zo vormt een mooie tuin een functioneel onderdeel van levenskwaliteit en is deze gegarandeerd een verhoging van uw woongenot.

Contactgegevens

Fons Linders Tuinmeesters

Broekdijk 1

5674 SJ Nuenen

T: 040 – 295 1010

E: info@fonslinders.nl

I: www.fonslinders.nl

Inspiratie