Hovenier Eerbeek

Meeuwis de Vries Tuinen is lid van Tophoveniers en dé hovenier in Eerbeek. Vanuit hier zijn zij dagelijks actief met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van exclusieve tuinen in de regio Velp, Zutphen, Dieren, Hoenderloo en Beekbergen.

Met een vakmanschap dat is gebouwd op 50 jaar ervaring bieden zij een maatwerkaanpak voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Vakmanschap dat het beste in uw tuin naar boven haalt.

Meeuwis de Vries Tuinen

Meeuwis de Vries Tuinen is ruim 50 jaar actief en is in die tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd hoveniersbedrijf met een aanzienlijke staat van dienst. Onze tuinen worden gekenmerkt door eenvoudige, heldere lijnen, puurheid en gevoel van balans met een onverwacht detail. Onze tuinen hebben een natuurlijke doch stijlvolle uitstraling.

De hoofdvestiging van het bedrijf is gesitueerd in Eerbeek en bestaat uit een ontwerpbureau, een hoveniersbedrijf en een boomkwekerij.

Daarnaast kunnen wij zorgen voor tuinonderhoud op maat, waarbij uw tuin periodiek professioneel onderhouden wordt. Hierin kunnen alle gewenste onderdelen meegenomen worden zoals beplanting, boomverzorging en gazononderhoud. U zult versteld staan van het resultaat van professioneel tuinonderhoud en genieten van een tuin die in alle seizoenen op zijn mooist is.

Het vakmanschap van Meeuwis de Vries Hoveniers wordt onderschreven door het keurmerk Tophoveniers.

Contactgegevens

Meeuwis de Vries Tuinen

Soerense Zand Zuid 13

6961 RA Eerbeek

T: 0313 61 93 98

E: info@meeuwisdevries.nl

I: www.meeuwisdevries.nl

Inspiratie