Hovenier Dussen

Bent u op zoek naar een hovenier in Dussen die het beste in uw tuin naar boven haalt? Die garant staat voor het ontwerpen en realiseren van exclusieve tuinen met een persoonlijk karakter? Dan bent u bij hoveniersbedrijf De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. Specialisten met een passie voor groen die de tuin van uw dromen binnen handbereik brengen met maatwerk diensten voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

De Rooy Hoveniers is als hovenier onder andere actief in de regio Breda, Oosterhout, Raamsdonksveer, Werkendam, Waalwijk en Gorinchem.

De Rooy Hoveniers

Een grote oranje R met een zonnetje erin als logo, “MorgenMooiWeer” als slogan, een pand waar je een architectenbureau in verwacht, een presentatieruimte met inspirerende materialen en design meubels. En twee jonge gepassioneerde ondernemers met een visie.

Dat is de Rooy Hoveniers in het kort. Een bedrijf dat aan geen enkel verwachtingspatroon voldoet, behalve als je met de twee eigenwijze hoveniers praat over mooie, strakke tuinen en sfeervolle beplanting, dan klopt het verhaal ineens.

De Rooy Hoveniers is een familiebedrijf dat zich al sinds 1940 specialiseert in ontwerpen, aanleggen en onderhouden van prachtige tuinen. Er wordt gewerkt met een enthousiast team van 15 tuinlieden en buitenlui.

Bij de Rooy Hoveniers vinden ze dat een tuin steeds moet blijven boeien. Niet alleen gedurende de vier seizoenen, maar ook nog na drie of zelfs na vijftien jaar. Daar moeten het ontwerp en de aanleg van de tuin volkomen op worden gebaseerd. Een kunst die De Rooy Hoveniers als geen ander beheerst en erkend wordt door lid te zijn van het keurmerk Tophoveniers.

Contactgegevens

De Rooy Hoveniers

Binnen 27A

4271 BV Dussen

T: 0416 – 391135

E: info@derooyhoveniers.nl

I: www.derooyhoveniers.nl

Inspiratie